CNC frezen en draaien
DIAMETAL frezen draaien slijpen


Frezen, Draaien, Slijpen, Draadvonken, CAD tekenen,...

Diametal doet het allemaal.


Diametal is gespecialiseerd in productie van mechanische onderdelen in metaal en technische kunststoffen door verspanende (frezen, draaien, slijpen,..) en niet verspanende (vonken, laseren, lassen,..) technieken.

Dé focus ligt op het CNC frezen, draaien, slijpen en draadvonken van stukwerk tot middelgrote series. Daarnaast zijn er tal van additionele bewerkingen en behandelingen die Diametal ofwel zelf doet ofwel uitbesteedt aan een netwerk van onderleveranciers. Hierdoor heeft de klant slechts 1 aanspreekpartner en is de verantwoordelijkheid duidelijk bepaald.

Diametal is ondertussen tot een middelgrote speler uitgegroeid. We staan nog steeds dicht bij de klant zodat we flexibel kunnen reageren en door ons 2 ploegen stelsel ook grote pieken of grote bestellingen aan kunnen met een snelle leveringstermijn.

Om onze klanten kwaliteit, snelheid en flexibiliteit te kunnen leveren investeert Diametal continue in nieuwe machines van kwaliteitsleveranciers. De focus wordt gelegd op precisie machines die korte insteltijden toelaten. Onze CNC machines draaien 16 uur per dag en soms 24 op 24 uur. U vindt per activiteit een omschrijving van onze belangrijkste machines met hun specifieke kwaliteiten voor onze klanten.

 

 

 

 

 
home diametal
activiteiten diametal
frezen diametal
draaien diametal
draadvonken diametal
cad-cam diametal
cad-cam diametal
andere activiteiten diametal
service diametal
kwaliteit diametal
bedrijf diametal
vacatures diametal
contact diametal
logo ISO9001 diametal Copyright © 2008-2014 - Diametal - Gareelmakersstraat 10 - 2200 Herentals - inform@diametal.be
home - activiteiten - service - kwaliteit - bedrijf - vacatures - contact