CNC frezen en draaien
DIAMETAL frezen draaien slijpen


KWALITEIT: ISO 9001

 

Kwaliteitsbeleid Diametal

Alles staat of valt met de verwachte kwaliteit. Onze klanten zijn zeer divers en de eisen en prioriteiten van kwaliteit verschillen dan ook van klant tot klant, maar 1 ding is zeker: Kwaliteit wordt altijd als normaal beschouwd.

Bij Diametal streven we er dan ook naar de kwaliteitseisen van de klant te kennen en toe te passen. We nemen de nodige initiatieven om klanten hierover te bevragen, te ondersteunen en te adviseren. Dit gaat over maten en toleranties, visuele afwerking, oppervlakte kwaliteit, formele rapporten en attesten, verpakking, afspraken nakomen rond levertijd, administratieve formaliteiten,… In Diametal is het de taak van elke medewerker hiermee rekening te houden en dagdagelijks de doeltreffendheid van ons kwaliteitssysteem te verbeteren en aan te passen door ervaringen te registreren, analyseren, door te geven en te extrapoleren.

  • Bij Diametal willen we dat onze klant met de geleverde onderdelen onmiddellijk aan de slag kan, dat is het dagelijks streefdoel van Diametal.


Bij Diametal wordt de kwaliteit sinds 2010 geborgd door een ISO 9001 kwaliteitssysteem.

Ter gelegnehied van het officieel in gebruik nemen va onze nieuwe CCM nodigen we onze klanten uit op een receptie op donderdag 17 september van 14:00 to 17:00 uur. De volledige uitnodiging vindt U hier: Uitnodiging Receptie CMM Diametal

 

Diametal is gecertificeerd ISO9001-2008 sinds 2010.

home diametal
activiteiten diametal
service diametal
logistiek diametal
kwaliteit diametal
kwaliteitscontrole diametal
verpakking diametal
mensen diametal
tijdsregistratie diametal
milieu diametal
bedrijf diametal
vacatures diametal
contact diametal
logo ISO9001 diametal Copyright © 2008-2014 - Diametal - Gareelmakersstraat 10 - 2200 Herentals - inform@diametal.be
home - activiteiten - service - kwaliteit - bedrijf - vacatures - contact