CNC frezen en draaien
DIAMETAL frezen draaien slijpen


VACATURES


Wij zijn steeds op zoek naar mensen die van CNC frezen, CNC draaien of draadvonken ook hun specialiteit hebben gemaakt of willen maken. Het doel bij Diametal is dat je op basis van een plan, zelfstandig de CNC machine programmeert om in teamverband de meest complexe stukken te maken voor kleine series.

 

VACATURES:
 
Jobstudenten voor de zomermaanden: Ben je een student in een technische richting en wil je wat bijverdienen? Contacteer ons voor vakantiewerk in de zomermaanden.

CNC frezer met ervaring: Heb je al verschillende jaren ervaring met programmeren en stellen van CNC freesmachines. Kom dan eens langs voor een open gesprek.

CNC frezer - CAMmer : Heb je kennis van CAM of wil je hier verder in specialiseren, kom de mogelijkheden bij Diametal ontdekken.

CNC draaier met ervaring: Heb je verschillende jaren ervaring met programmatie in de fusion of matrix sturing van Mazak of een ander merk, dan willen we je zeker eens ontmoeten.

 

Heb je ervaring en ben je gepassioneerd in CNC draaien, CNC frezen, draadvonken of CAMmen? Er zijn altijd wel mogelijkheden bij Diametal. Contacteer me voor een vrijblijvend open gesprek.


Mail je CV met motivatie naar jan@diametal.be

STAGES:

Zoek je een stage plaats?
Diametal plaatst jaarlijks verschillende stagiairs, contacteer ons! Je wordt direct ingeschakeld in de productie waar je het hele proces doorloopt van werkvoorbereiding, operator van een CNC machine en afwerking van de producten. Onze medewerkers geven je deskundig advies en opleiding en staan open voor alle vragen.

Diametal - Mensen

 

 
 
home diametal
activiteiten diametal
service diametal
kwaliteit diametal
bedrijf diametal
vacatures diametal
contact diametal
logo ISO9001 diametal Copyright © 2008-2014 - Diametal - Gareelmakersstraat 10 - 2200 Herentals - inform@diametal.be
home - activiteiten - service - kwaliteit - bedrijf - vacatures - contact