Uw partner in de productie van fijnprecisie mechanische onderdelen in metaal en kunststof

Kunststof onderdelen laten maken

✔ Al uw onderdelen op maat

✔ De expert in productbewerking nabij Antwerpen

✔ Meerdere diensten voor uw doeleinden

Kunststof onderdelen laten maken

Complexe kunststof onderdelen laat u maken door een ervaren bedrijf met de nodige kennis en een modern machinepark. Doe daarom beroep op Diametal uit Herentals. Wij hebben ervaring met het uittekenen, realiseren en bewerken van kunststof. Heeft u een idee voor een kunststof product of onderdeel dat u met precisie wil laten maken door een expert in de provincie Antwerpen? Dan denken we samen met u mee over een geschikte oplossing om dat op economische wijze te produceren.

Neem contact op

Kunststof onderdelen op maat laten maken

Bij ons bedrijf in Herentals kunt u kunststof onderdelen laten maken of bewerken. In onze werkplaats in Herentals (Antwerpen) kunt u altijd het gewenste kunststof onderdeel laten maken. Denk hierbij aan onderdelen als kunststof tandwielen, loopwielen, scharnieren en nog veel meer. Door middel van 3D-technieken is het nu mogelijk om kunststof onderdelen op precisie te laten maken of bewerken. Het hele proces begint uiteraard bij het ontwerpen of uittekenen van het onderdeel. Onze experts vertellen u of wat u in gedachten heeft ook effectief mogelijk is. We helpen u graag met het uitrekenen van de nodige toleranties en zorgen dat uw ontwerp niet nodeloos complex is. Zo kunt u geschikte kunststof onderdelen laten maken op een economische wijze.

Meerdere diensten voor uw doeleinden

U kunt terecht bij onze experten voor meerdere diensten om metaal of kunststof onderdelen te creëren of te bewerken. Wilt u een kunststof onderdeel laten maken van een al bestaand product in onze fabriek in provincie Antwerpen, maar weet u niet hoe de interne structuur is ontworpen? Geen zorgen, wij ontzorgen u doordat u uw kunststof onderdeel kunt laten maken en bewerken bij ons. Middels reverse engineering wordt een product compleet van binnen naar buiten gescand en daarmee wordt het mogelijk om het te repliceren. En wist u dat u bij ons, naast het laten maken van kunststof onderdelen, ook tandwielen kunt laten maken voor uw product of werkstuk?

Stel uw vraag aan ons

Heeft u vragen over kunststof onderdelen laten maken of bewerken in de provincie Antwerpen? Of heeft u misschien een vraag over onze andere activiteiten? Wij helpen u graag verder en denken met u mee. U kunt ons bereiken via +32 (0)14 24 99 80 of via het contactformulier. Wij koppelen vervolgens zo snel mogelijk naar u terug met meer informatie omtrent het laten maken of bewerken van een kunststof onderdelen of meerdere onderdelen.