Uw partner in de productie van fijnprecisie mechanische onderdelen in metaal en kunststof

3D meetbank

✔ Al uw onderdelen op maat

✔ De expert in productbewerking nabij Antwerpen

✔ Meerdere diensten voor uw doeleinden

De 3D-meetbank Mitutoyo Crysta Apex S-9106 CMM

De 3D-meetbank bij Diametal in Herentals (Antwerpen) wordt CNC-aangestuurd door onze kwaliteitsmedewerknemers tot een nauwkeurigheid binnen 5 µ. Het is het perfecte meetmiddel om uw hoog precisie stukwerk nauwkeurig na te meten met meetrapporten. Onze 3D-meetbanken staan in een geklimatiseerde ruimte bij 20°C op een trillingvrije fundering. Lees verder en ontdek waarmee onze 3D- meetbank in Herentals, Antwerpen, u van dienst kan zijn.

Neem contact op

Waarom een 3D-meetbank gebruiken?

Een 3D-meetbank staat ons toe om driedimensionale vormen van uw werkstukken of materiaal te meten en te scannen in onze werkplaats in de provincie Antwerpen. Hierdoor leent deze zich voor reverse engineering. Bestaande producten kunnen tactiel worden afgetast, waarna er een driedimensionaal model van kan worden gemaakt met veel hogere nauwkeurigheid dan 3D-scanners. De geavanceerde functie van een 3D-meetbank en de software die we gebruiken staat ons toe om maten, maar vooral vorm- en plaatstoleranties, te meten en te controleren.

Meer 3D-mogelijkheden

Bij onze firma kunt u uw onderdelen en werkstukken te laten intekenen middels het CAD-CAM systeem. De specialisten van Diametal in Herentals, Antwerpen, beschikken niet alleen over een professionele 3D-meetbank, maar ook over 5 CAD-stations. Hiermee worden uw onderdelen ingetekend, geoptimaliseerd voor productie en eventuele productietekeningen worden gemaakt. Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van driedimensionale werkmethodes. Onze experten in slijpen, frezen, harddraaien en meer, vertelt u hier graag meer over.

Contacteer ons

Heeft u vragen over de 3D-meetbank van ons bedrijf in Herentals? Of heeft u wellicht een vraag over ons ruime voorraad waarmee u altijd beschikt over het benodigde materiaal? Wij beantwoorden graag uw vragen. U contacteert ons door te bellen naar het nummer +32 (0)14 24 99 80 of door het contactformulier in te vullen. Het is ook steeds mogelijk om een e-mail te sturen naar het e-mailadres inform@diametal.be. Wij bezorgen u vervolgens meer informatie over de toepassingen en mogelijkheden van onze 3D-meetbank.