Uw partner in de productie van fijnprecisie mechanische onderdelen in metaal en kunststof

3D meetbank

✔ Al uw onderdelen op maat

✔ De expert in productbewerking nabij Antwerpen

✔ Meerdere diensten voor uw doeleinden

Mitutoyo Crysta Apex S-9106 CMM

Deze 3D meetbank bij Diametal in Herentals (Antwerpen) wordt CNC aangestuurd door onze kwaliteitsmedewerknemers tot een nauwkeurigheid binnen 5 µ. Het is het perfecte meetmiddel om uw hoog precisie stukwerk nauwkeurig na te meten met meetrapporten. Onze 3D meetbanken staan in een geklimatiseerde ruimte bij 20°C op een trillingvrije fundering.

Neem contact op

Waarom een 3D meetbank gebruiken?

Een 3D meetbank staat ons toe om driedimensionale vormen van uw werkstukken of materiaal te meten en te scannen in onze werkplaats in de provincie Antwerpen. Hierdoor leent deze zich voor reverse engineering. Bestaande producten kunnen tactiel worden afgetast, waarna er een driedimensionaal model van kan worden gemaakt met veel hogere nauwkeurigheid dan 3D scanners. De geavanceerde functie van een 3D meetbank en de software die we gebruiken staat ons toe om maten, maar vooral vorm- en plaatstoleranties, te meten en te controleren.

Meer 3D mogelijkheden

Bij Diametal kunt u uw onderdelen en werkstukken te laten intekenen middels het CAD-CAM systeem. Diametal beschikt over 5 CAD-stations waarmee uw onderdelen worden ingetekend, geoptimaliseerd voor productie en eventuele productietekeningen worden gemaakt. Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van driedimensionale werkmethodes.

Contacteer ons

Heeft u vragen over de 3D meetbank van ons bedrijf in Herentals? Of heeft u wellicht een vraag over ons ruime voorraad waarmee u altijd beschikt over het benodigde materiaal? Wij beantwoorden graag uw vragen. Wij zijn telefonisch te bereiken via +32 (0)14 24 99 80 of vul het contactformulier in.