Uw partner in de productie van fijnprecisie mechanische onderdelen in metaal en kunststof

CMM meten

✔ Al uw onderdelen op maat

✔ De expert in productbewerking nabij Antwerpen

✔ Meerdere diensten voor uw doeleinden

Met een CMM meten

Doordat wij met een CMM meten, staan wij steeds garant voor precisie en nauwkeurigheid. De CMM-machines van Diametal in Herentals kunnen handgestuurd of door een robot gestuurd worden. Meten met een CMM is aangenaam, omdat het tijd én geld bespaart. Lees verder en ontdek waarom u een beroep moet doen op ons!

Neem contact op

Nauwkeurig en precies met een CMM meten

Wanneer u ons inschakelt voor een project, gaan wij eerst aan de slag met meten. Zo kunnen wij er zeker van zijn dat alles tot in de puntjes klopt en precies is. Vervolgens gaan we over tot het maken, bewerken, draaien en frezen of een andere techniek van uw metalen of kunststof onderdelen. Een coördinaten meetmachine (CMM) is een apparaat dat wordt gebruikt voor het meten van de kenmerken van een materiaal. Het is een noodzakelijke stap in het proces en wordt uiterst nauwkeurig door ons uitgevoerd.

Vul ons contactformulier in

Wilt u meer te weten komen over hoe wij meten met een CMM of over onze andere diensten, zoals materialen harddraaien? Neem dan vandaag nog contact op met ons bedrijf. Dat doet u door te bellen naar het nummer +32 (0)14 24 99 80, via het e-mailadres inform@diametal.be of door ons contactformulier in te vullen.