Uw partner in de productie van fijnprecisie mechanische onderdelen in metaal en kunststof

Geharde metalen bewerken

✔ Al uw onderdelen op maat

✔ De expert in productbewerking nabij Antwerpen

✔ Meerdere diensten voor uw doeleinden

Geharde metalen bewerken

Geharde metalen bewerken, dat is al jaren dé corebusiness van Diametal in Herentals. Onze gereedschappen zijn zodanig ontwikkeld dat ze materialen, zoals metaal en kunststof onderdelen, met een hoge hardheid probleemloos kunnen draaien, frezen, slijpen, maken én bewerken. U merkt het al, wij zijn van alle markten thuis en doen er alles aan om uw project tot een goed einde te brengen!

Neem contact op

Zorgeloos uw geharde materialen laten bewerken

U kunt op uw beide oren slapen wanneer u uw geharde materialen laat bewerken in onze werkplaats. Deze is namelijk ontworpen zodat onze gespecialiseerde medewerkers in de best mogelijke omgeving kunnen werken. Van goede verlichting tot een veilige werkomgeving, wij hebben aan alles gedacht. Onze deuren staan steeds open voor verschillende soorten bedrijven die met ons in zee willen gaan voor diverse projecten. Zo bewerken wij niet alleen uw geharde metalen, wij beschikken ook over een geavanceerde 3D-meetbank waardoor uw ideeën en wensen realiteit worden!

Laat ons weten wat u nodig heeft

Twijfel niet langer en neem ons onder de arm voor het bewerken van uw geharde materialen of voor andere diensten, zoals rvs draaien. U contacteert ons voor een afspraak of offerte via het nummer +32 (0)14 24 99 80, via het e-mailadres inform@diametal.be of door ons contactformulier in te vullen.