Uw partner in de productie van fijnprecisie mechanische onderdelen in metaal en kunststof

Harddraaien

✔ Al uw onderdelen op maat

✔ De expert in productbewerking nabij Antwerpen

✔ Meerdere diensten voor uw doeleinden

Harddraaien

De medewerkers van Diametal uit Herentals zijn ware experten in het harddraaien van bewerkte materialen met een hoge hardheid. Daarnaast herkent harddraaien zich voor zijn uiterste nauwkeurigheid en precisie. Wij raden daarnaast aan om na het proces van harddraaien, de metalen ook te laten slijpen. Lees verder en ontdek meer over onze technieken.

Neem contact op

Bewerkte materialen harddraaien

Met harddraaien gaan onze experten eenvoudig, maar effectief geharde materialen bewerken. Na het proces van draaien, is het mogelijk om uw materialen te laten vlakslijpen bij ons. Onze firma stelt graag de deuren open voor andere bedrijven om een fijne samenwerking aan te gaan. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het harddraaien van metalen, ook van het maken en bewerken van kunststof onderdelen zit u bij ons op de juiste plaats.

Ga in zee met ons

Bent u geïnteresseerd in het laten harddraaien van uw metalen of kunststof onderdelen? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. Dat doet u snel en eenvoudig door een bericht achter te laten via het contactformulier, wij koppelen vervolgens zo snel mogelijk naar u terug. U kunt ons ook telefonisch bereiken via het nummer +32 (0)14 24 99 80 of een e-mail sturen naar het e-mailadres inform@diametal.be. Lees gerust ook over ons verhaal, ter inspiratie.