Uw partner in de productie van fijnprecisie mechanische onderdelen in metaal en kunststof

Graveren

Graveren

Trumpf VectorMark compact 1: Diodegepompte markeerlaser

Laat uw werkstukken lasergraveren bij Diametal in Herentals. Middels het lasergraveren personaliseren wij uw werkstukken met machines die zeer complex te werk gaan. Zo ontvangt u een werkstuk met een logo of embleem van hoogwaardig kwaliteit.

Lasergraveren van verschillende materialen in Herentals

Bij Diametal in Herentals lasergraveren we met de Trumpf VectorMark compact 1; een diodegepompte markeerlaser. Met deze machine kunnen we uw wisselstukken lasergraveren om deze te identificeren, maar ook het personaliseren van uw werkstukken met tekst en/of logo voor de opvolging van kritische stukken (traceability) is mogelijk. Ook lasergraveren louter als decoratie is mogelijk in onze werkplaats in Herentals. Alle soorten metalen zijn mogelijk en ook bepaalde kunststoffen. Voor niet laserbare kunststoffen beschikken we over een manuele graveermachine.

Ontdek CAD-CAM

Wist u dat u naast graveren bij ons ook terecht kunt voor het laten intekenen van uw onderdelen middels onze 5 CAD-stations? Ideaal voor het optimaliseren voor productie en eventuele productietekeningen maken. En wist u dat u bij ons ook kunststof onderdelen kunt laten maken of bewerken? En rvs onderdelen kunt laten draaien? Alle machines bij Diametal worden jaarlijks getoetst op hun werking waardoor uw werkstukken altijd in goede handen zijn.

Stel uw vraag aan ons

Heeft u vragen over het lasergraveren? Of heeft u misschien een vraag over de snelheid van onze bezorgservice van uw materialen? Wij beantwoorden graag uw vragen. Wij zijn telefonisch te bereiken via +32 (0)14 24 99 80 of via het contactformulier.

ISO 9001

gecertificeerd sinds 2010

Gegevens

  • Laserbereik: 120 x 120 mm
  • Maximale afmeting werkstuk:
    X = 700, Y = 400, Z = 300
  • Bouwjaar 2006