Uw partner in de productie van fijnprecisie mechanische onderdelen in metaal en kunststof

Spiebaansteken

Spiebaansteken

Een spiebaan steken

Kies voor een ervaringsdeskundige in een normale of blinde spiebaan steken en ga in zee met Diametal te Herentals (Antwerpen). Met behulp van onze geavanceerde machines zijn wij in staat om zeer complexe metalen te bewerken. Hierdoor leveren wij hoge kwaliteit af. Dankzij onze ruime ervaring vinden we bovendien altijd een gepaste oplossing en helpen we u ook complexe toleranties te berekenen en onderdelen te tekenen.

Laat uw normale of blinde spiebaan steken door een expert

De spiebaan is een belangrijk element in heel wat werkdelen. Zonder spiebaan kan de beweging van een as immers niet worden overgebracht naar een andere as. Omdat precisie en nauwkeurigheid cruciaal zijn, laat u het steken van een spiebaan in uw werkstukken het best over aan onze experten in het steken van een blinde of normale spiebaan. Onze werkplaats in Herentals beschikt namelijk over de LEISTRITZ Polymat 70, een hoogprecisie CNC-steekbank voor normale en blinde spiebanen. Doordat deze steekbank de spiebaan uit het stuk snijdt, oefent ze geen druk of kracht uit op het werkstuk waardoor dit niet vervormd en moet nabewerkd worden. Daardoor kunnen ook zeer kleine spiebanen binnen de strikte toleranties gestoken worden. Door de vorm van de machine kunnen ook zeer grote “buiten” maten gestoken worden, zowel in hoogte als in diameter.

Meerdere diensten naast spiebaan steken

Naast een technologische spiebank voor het steken van normale of blinde spiebanen, beschikt ons machinepark in de provincie Antwerpen nog over verschillende andere geavanceerde machines. Zo kunt u bij ons uw werkstukken ook laten CNC-frezen, draaien of zelfs lasergraveren of vlakslijpen. Bent u niet zeker welke dienstverlening u exact nodig heeft? Aarzel dan zeker niet om raad te vragen aan onze experten in het steken van een blinde of

Neem contact met ons op

Wilt u bij ons in Herentals, provincie Antwerpen, een normale of blinde spiebaan laten steken in uw onderdeel, maar wenst u nog meer informatie? Of heeft u een vraag over het transport van materiaal en/of middelen? Neem dan contact op met ons en stel uw vraag. U bereikt ons door te bellen naar het nummer +32 (0)14 24 99 80 of door het contactformulier in te vullen.

ISO 9001

gecertificeerd sinds 2010

Gegevens

  • Standaard tolerantie JS9 en P9,
    andere toleranties mogelijk.
  • Spiebanen in conische gaten
    mogelijk
  • Breedte bereik spiebaan: min 2 tot max 100 mm
  • Maximale hoogte spiebaan: 400mm
  • Diameter boring: min10 tot max 300 mm