Uw partner in de productie van fijnprecisie mechanische onderdelen in metaal en kunststof

Draadvonken

Nauwkeurig draadvonken van uw onderdelen in de provincie Antwerpen

Draadvonken is een niet verspanende bewerking waarmee Diametal in Herentals, provincie Antwerpen, onderdelen bewerkt die een zeer grote nauwkeurigheid nodig hebben. Ook zetten we deze techniek in wanneer draaien en frezen moeilijk of onmogelijk blijkt of op geharde onderdelen. Typische bewerkingen die worden uitgevoerd via draadvonken zijn: scherpe binnenhoeken, vierkante gaten, allerlei vertandingen, (multi) spiebanen en het doorsnijden van werkstukken. Draadvonken is een bewerking die omwille van de precisie die ermee wordt bereikt, zich uitermate leent voor bewerking op µ niveau van uw werkstukken.

De voordelen van draadvonken in onze werkplaats in Antwerpen

Het inzetten van draadvonken biedt u de volgende voordelen:

  • Hoge nauwkeurigheid
  • Geen mechanische belasting
  • Ook uiterst complexe vormen zijn middels het draadvonken te realiseren
  • Draadvonken gaat door ieder soort materiaal; ook gehard materiaal

Ontdek onze andere diensten

Bent u op de hoogte van onze andere diensten, zoals vlakslijpen of draaien? Diametal is uw partner in de productie van precieze mechanische onderdelen in metaal en kunststof. We bezorgen uw bestelde onderdelen bovendien zelf of via een betrouwbare transportfirma, want wij vinden het belangrijk om samen te werken met ervaren en bekwame partners.

Neem nu contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in het draadvonken van onze fabriek in Herentals in de provincie Antwerpen voor de bewerking van een onderdeel? Of heeft u andere vragen? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij helpen u te allen tijde verder. Wij zijn telefonisch te bereiken via +32 (0)14 24 99 80 of via het contactformulier.

Machinepark

Sodick AQ750L premium

De Sodick AQ750L draadvonker is een polyvalente machine die zowel kleine als grote werkstukken met hoge precisie kan bewerken. Door de ruime bewerkingszone...

Lees meer

Agie Charmilles DRILL 11

De Drill 11 is een productie machine ontworpen voor het startgatvonken in materialen, zoals RVS, staal, gehard staal, hardmetaal... ...

Lees meer