Uw partner in de productie van fijnprecisie mechanische onderdelen in metaal en kunststof

Tekenwerk

CAD-CAM

Heeft u onderdelen die u wilt laten intekenen middels CAD-CAM? Diametal beschikt over vijf CAD-stations waar we uw onderdelen intekenen, optimaliseren voor productie en productietekeningen maken. Wij denken met u mee op zoek naar een gepaste oplossing en leveren hoge kwaliteit.

CAD-CAM tekenwerk in de provincie Antwerpen

In samenwerking met u ontwerpen we met CAD-CAM tekenwerk mechanische constructies op maat. Onze tekenaars hebben productie-ervaring zodat de correcte vorm- en plaatstoleranties op de tekeningen worden gezet om het gewenste resultaat te krijgen. Dit realiseren we zonder onderdelen nodeloos complex en duur te maken. Voor het tekenwerk worden de CAD pakketten Siemens NX en Solidworks gebruikt. Voor 3D-modeling gebruiken we Rhinoceros en voor het CAM’en gebruiken we Siemens NX, HSM works en Esprit.

Kies uit onze uitgebreide diensteverlening

Bent u ervan op de hoogte dat u naast CAD-CAM tekenwerk bij Diametal in Herentals (Antwerpen) ook kunt laten lasergraveren? Ideaal voor het personaliseren van werkstukken met tekst of uw logo of voor de identificatie van wisselstukken. Bij Diametal worden ook driedimensionale vormen van uw werkstukken gemeten en gescand door middel van de 3D meetbank. Oftewel: u kunt bij ons terecht voor verschillende soorten bewerkingen van al uw werkstukken.

Benader ons voor uw tekenwerk

Bent u geïnteresseerd in onze tekenwerk CAD-CAM tekenwerk service in de provincie Antwerpen? Of heeft u vraag over bijvoorbeeld de voorraad die voor u ter beschikking wordt gesteld? Neem nu contact met ons op voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Telefonisch zijn wij te bereiken via +32 (0)14 24 99 80 of vul het contactformulier in.

Tekenwerk

CAM

CAM (computer aided manufacturing) biedt Diametal de mogelijkheid om zeer complexe werkstukken op een snelle manier te programmeren voor productie. Er wor...

Lees meer

Opmeten onderdelen

Het opmeten en intekenen tot een productietekening kan van eenvoudige stukken, over beschadigde stukken al dan niet in slechte staat, tot volledige product...

Lees meer