Uw partner in de productie van fijnprecisie mechanische onderdelen in metaal en kunststof

Tekenwerk

CAD-Cam in Herentals

Diametal is de expert in onderdelen optekenen middels CAD-Cam in Herentals, Antwerpen. Onze geavanceerde werkplaats is uitgerust met vijf CAD-stations waar we uw onderdelen intekenen, optimaliseren voor productie en productietekeningen maken. Wij denken met u mee op zoek naar een gepaste oplossing en leveren steeds hoge kwaliteit.

CAD-CAM tekenwerk door een expert uit Herentals, Antwerpen

In samenwerking met u ontwerpen we met CAD-CAM tekenwerk mechanische constructies op maat in onze fabriek in Herentals. Onze tekenaars hebben productie-ervaring zodat de correcte vorm- en plaatstoleranties op de tekeningen worden gezet om het gewenste resultaat te krijgen. Dit realiseren we zonder onderdelen nodeloos complex en duur te maken. Voor het CAD-tekenwerk en ander tekenwerk worden de CAD-pakketten Siemens NX en Solidworks gebruikt. Voor 3D-modeling gebruiken we Rhinoceros en voor het CAM’en gebruiken we Siemens NX, HSM works en Esprit. U merkt het al, al de soorten tekenwerk, zoals CAD-tekenwerk, is een klus die wij met veel plezier voor u klaren!

Kies uit onze uitgebreide diensteverlening

Bent u ervan op de hoogte dat u naast CAD-CAM tekenwerk bij Diametal in Herentals (Antwerpen) ook kunt laten lasergraveren? Deze techniek is ideaal voor het personaliseren van werkstukken met tekst of uw logo of voor de identificatie van wisselstukken. Bij onze gespecialiseerde firma uit Herentals worden ook driedimensionale vormen van uw werkstukken gemeten en gescand door middel van de 3D-meetbank. Met andere woorden u kunt bij ons terecht voor verschillende soorten bewerkingen van al uw werkstukken, alsook voor verschillende soorten CAD-tekenwerk.

Benader ons voor uw tekenwerk

Bent u geïnteresseerd in ons CAD-tekenwerk met een CAD-Cam in de provincie Antwerpen, of wilt u een beroep doen op ons voor ander tekenwerk? Misschien heeft u vragen over bijvoorbeeld de voorraad die voor u ter beschikking wordt gesteld? Neem nu contact met ons op voor een afspraak of een vrijblijvende offerte. Dat doet u door te bellen naar het nummer +32 (0)14 24 99 80 of door een e-mail te sturen naar inform@diametal.be. U kunt ons ook bereiken via het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden omtrent CAD-tekenwerk of ander tekenwerk in onze atelier in Herentals, Antwerpen, te bespreken.

Tekenwerk

Opmeten onderdelen

Het opmeten en intekenen tot een productietekening kan van eenvoudige stukken, over beschadigde stukken al dan niet in slechte staat, tot volledige product...

Lees meer

CAM

CAM (computer aided manufacturing) biedt Diametal de mogelijkheid om zeer complexe werkstukken op een snelle manier te programmeren voor productie. Er wor...

Lees meer