Uw partner in de productie van fijnprecisie mechanische onderdelen in metaal en kunststof

Vlakslijpen

Vlakslijpen

Laat uw onderdelen vlakslijpen door een expert en kies voor Diametal in Herentals! Met behulp van onze expertise en ons hoogtechnologisch machinepark slepen we uw werkstuk met uiterste nauwkeurigheid voor het gewenste gladde resultaat. Lees verder en ontdek hoe vlakslijpen eraan toe gaat in onze werkplaats in Herentals.

Vakkundig vlakslijpen in een opspanning

Diametal kan in één opspanning uw onderdelen vlakslijpen tot 610 x 1300 mm. Onze vlakslijper kan tot 2µ nauwkeurig werken of onder hoek slijpen met een sinustafel. Op deze manier is er veel ruimte voor het bewerkstelligen van de gewenste nauwkeurigheid. Voor vlakslijpen is onze werkplaats in herentals uitgerust met verschillende machines: de Jung HF 50 en de Blohm Vlakslijpmachine Planomat 612. De eerste leent zich vooral voor het slijpen van kleinere onderdelen zonder in te boeten op nauwkeurigheid. De Blohm Planomat 612 is echter voorzien van ballast voor extra stabiliteit en precisie. De machine is bovendien volledig CNC-gestuurd en kan ook onderdelen vlakslijpen met hardheid tot 90HRC. Deze veelzijdige slijper met CBN/diamant- slijpstenen wordt dan ook veelvuldig ingezet voor grote en kleine onderdelen.

Meer diensten dan alleen vlakslijpen

U ziet, bij Diametal bent u aan het juiste adres, ongeacht wat voor onderdeel u wilt laten slijpen. Wist u dat wij ook andere diensten aanbieden? Zo kunt u de oppervlakte van een bepaald product of werkstuk spiegelend en glad maken door het bij ons te laten polieren. Wenst u harde oppervlakten of onderdelen met precisie te snijden? Dan kunt bij ons de onderdelen laten draadvonken. Doordat Diametal een verscheidenheid aan materialen op voorraad heeft, geniet u van een snelle service.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u werkstukken laten vlakslijpen door een expert uit Herentals? Of heeft u andere vragen over onze verschillende diensten? Wij helpen u graag verder zodat u tot de juiste middelen komt. U kunt ons bellen via +32 (0)14 24 99 80 of door het contactformulier in te vullen. Wij bezorgen u vervolgens meer informatie over onze manier van vlakslijpen in onze werkplaats in Herentals.

CNC draaien en CNC frezen bij Diametal vlakslijpen

Machinepark

Jung HF 50

Een oerdegelijke vlakslijper die nog steeds precisie aan kan. Ideaal voor de kleinere onderdelen. Beschikt over een sinus tafel om onder hoek te slijpen....

Lees meer

Blohm Vlakslijpmachine Planomat 612

Een CNC vlakslijper voorzien van extra ballast voor een hogere stabiliteit en nauwkeurigheid. Met deze machine kunnen we grote en kleine stukken op vorm en...

Lees meer

Wat houdt dit in?

Zoek niet verder naar een expert in CNC-frezen in Herentals of omgeving.