Uw partner in de productie van fijnprecisie mechanische onderdelen in metaal en kunststof

Reverse engineering

✔ Al uw onderdelen op maat

✔ De expert in productbewerking nabij Antwerpen

✔ Meerdere diensten voor uw doeleinden

Reverse engineering in provincie Antwerpen

Heeft u een prototype van een product dat u via reverse engineering van een expert in provincie Antwerpen wilt omzetten naar een nauwkeurig en correct CAD-model? Of wilt u reverse engineering gebruiken om een product van de concurrent te onderzoeken? Reken dan op de expertise van Diametal uit Herentals. Wij werkten reeds samen met heel wat R&D-afdelingen om producten te scannen en om te zetten naar bruikbare CAD-modellen.

Neem contact op

Hoogtechnologisch machinepark in Antwerpen voor nauwkeurige reverse engineering

Nauwkeurigheid en accuraatheid zijn van cruciaal belang bij reverse engineering. Diametal werkt daarom met een modern en geavanceerd machinepark. Zo is onze werkplaats uitgerust met vijf CAD-stations en beschikken we over 3D-scanmogelijkheden, maar ook over simulatiepakketten. Kortom, we hebben alle machines in huis in onze werkplaats in Herentals, Antwerpen, voor correcte reverse engineering. Tevens kunt u rekenen op onze ruime expertise met het uittekenen en bewerken van complexe onderdelen. Zo adviseren we u graag hoe u ook de meeste complexe onderdelen op economische wijze kunt produceren. Laat onze firma in Herentals, in Antwerpen, via reverse engineering de constructie van uw materialen of producten achterhalen en begrijpen. Dankzij ons hoogwaardig scansysteem weet u hoe u het materiaal repliceert. Wij denken graag met u mee om samen tot een passende oplossing te komen.

Vraag naar onze ruime dienstverlening

Heeft u vragen over reverse engineering in onze werkplaats in Herentals? Of heeft u misschien een vraag over onze andere activiteiten, zoals het lasergraveren van uw werkstukken of bepaalde andere bewerkingsmogelijkheden? Wij beantwoorden graag uw vragen. Wij zijn telefonisch te bereiken via +32 (0)14 24 99 80 of via het contactformulier.