Uw partner in de productie van fijnprecisie mechanische onderdelen in metaal en kunststof

Rvs draaien

✔ Al uw onderdelen op maat

✔ De expert in productbewerking nabij Antwerpen

✔ Meerdere diensten voor uw doeleinden

Rvs draaien

Diametal is uw partner om rvs te draaien met geavanceerde machines en technieken. In onze werkplaats in Herentals kunnen we uw onderdelen van rvs CNC-draaien, frezen en bewerken naar wens. Zo produceren we uw fijnprecisie mechanische onderdelen in metaal op maat. Lees verder en ontdek waarmee wij u van dienst kunnen zijn.

Neem contact op

Rvs draaien met geavanceerde machines

Voor het CNC-draaien van uw rvs beschikt onze fabriek in Herentals over tien verschillende draaibanken. Dat laat ons toe een grote diversiteit aan onderdelen in metaal, waaronder roestvrijstaal, en kunststof te bewerken. Zowel kleine rvs onderdelen als grote series onderdelen kunnen we hierdoor uiterst nauwkeurig draaien. Voor grote series werken we hiervoor bovendien met onbemande robots, voor een efficiënt en snel resultaat. Dankzij onze hoogtechnologische machines kunnen we rvs stukken draaien met een maximale draai Ø van 570 millimeter en maximale lengte van 2.000 millimeter. Dankzij de regelmatige kwaliteitscontroles van onze meetinstrumenten, bent u bovendien te allen tijde verzekerd van een uiterst nauwkeurig resultaat dat aansluit op uw wensen.

Maak gebruik van onze expertise

Ons bedrijf in Herentals beschikt niet enkel over de nodige machines voor het draaien en bewerken van onderdelen in rvs, we stellen ook onze expertise in verband met onder meer vonkverspanen, ter beschikking voor onze klanten. Zo adviseren we u graag omtrent het efficiënt produceren van complexe onderdelen, het uittekenen van de correcte toleranties en zelfs reverse engineering van producten behoort tot de mogelijkheden.

Ontdek onze dienstverlening

Wilt u uw onderdelen in rvs laten draaien in onze goed uitgeruste fabriek in Herentals? Of wilt u gebruikmaken van onze andere diensten, zoals een spiebaan steken? Onze experts helpen u graag verder. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. U bereikt ons via het contactformulier of telefonisch op +32 (0)14 24 99 80.