Uw partner in de productie van fijnprecisie mechanische onderdelen in metaal en kunststof

Tandwielen laten maken

✔ Al uw onderdelen op maat

✔ De expert in productbewerking nabij Antwerpen

✔ Meerdere diensten voor uw doeleinden

Tandwielen laten maken

Laat professionele tandwielen maken voor uw product of machine bij Diametal in Herentals, provincie Antwerpen. Dankzij onze moderne machines maken we efficiënt, nauwkeurig en op economische wijze uw onderdelen. Van eenvoudige stukken tot complexe onderdelen, we realiseren het allemaal voor onze klanten.

Neem contact op

Tandwielen laten maken door een expert uit Herentals

Diametal uit Herentals beschikt over een ruime kennis en ervaring met tandwielen steken of frezen en is dan ook dé perfecte partij om tandwielen door te laten maken. Hierdoor zijn wij in staat om vertanding aan te brengen in diverse materialen. Wanneer u kiest om tandwielen te laten maken bij ons, is een hoge kwaliteit gegarandeerd. Dankzij onze expertise en geavanceerd machines bieden we ook verschillende, complexe mogelijkheden op het gebied van alle denkbare vertandingen. Voor eender welk karwei, van het laten maken van tandwielen in onze werkplaats in Herentals, Antwerpen, tot CMM meten, doet u zorgeloos en zonder problemen een beroep op onze professionele experten!

Wij creëren uw onderdelen voor u

Wilt u voor hetzelfde project of voor een ander project kunststof onderdelen als tandwielen, loopwielen, scharnieren creëren? Bij ons kunt u terecht voor het laten maken van kunststof onderdelen voor uw product, werkstuk of machine. Doordat er jaarlijks een kwaliteitscontrole plaatsvindt van onze machines bent u er zeker van dat uw onderdelen met de juiste zorg en kwaliteit worden gemaakt.

Vraag om meer informatie of een offerte

Wilt u uw tandwielen laten maken door onze experts in Herentals, in de provincie Antwerpen? Contacteer ons dan telefonisch op +32 (0)14 24 99 80 of vul het contactformulier in. Wij koppelen vervolgens zo snel mogelijk naar u terug met meer informatie omtrent tandwielen laten maken in onze werkplaats in Herentals, in de provincie Antwerpen. Door onze snelle levering maakt u zo snel mogelijk gebruik van de tandwielen die u door ons hebt laten maken en laat bezorgen.