Uw partner in de productie van fijnprecisie mechanische onderdelen in metaal en kunststof

Vonkverspanen

✔ Al uw onderdelen op maat

✔ De expert in productbewerking nabij Antwerpen

✔ Meerdere diensten voor uw doeleinden

Vonkverspanen

Bent u op zoek naar een professional die uw materialen kan vonkverspanen? Klop dan gerust eens aan bij Diametal uit Herentals. Dankzij onze expertise in vonkverspanen gieten wij uw metalen in de vorm die u wilt. Lees snel verder en ontdek met welke diensten wij u van dienst kunnen zijn!

Neem contact op

Professioneel vonkverspanen

Wanneer u uw materialen door ons laat vonkverspanen, kiest u bijvoorbeeld voor de techniek draadvonken. Hierbij wordt gebruik gemaakt van twee elektronen. Het voordeel van vonkverspanen is dat materialen van verschillenden soorten hardheid bewerkt kunnen worden én dat er met een hoge nauwkeurigheid en precisie gewerkt wordt. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw eindproduct er fantastisch uitziet. Wij zijn overigens niet enkel gespecialiseerd in het bewerken van metaal, ook met kunststof onderdelen zit u bij ons zeker op de juiste plaats!

Doe een beroep op onze specialiteiten

Heeft u een kunststof onderdeel of een in metaal dat u wilt laten vonkverspanen? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Dat doet u door te bellen naar het nummer +32 (0)14 24 99 80, via het e-mailadres inform@diametal.be of door ons online contactformulier in te vullen. Wij koppelen zo snel mogelijk naar u terug!